A közzétett események helyszíneit és részletes információit a járványügyi helyzettől függően fogjuk frissíteni.
Események betöltése

Következő Események

Események keresése és nézet választás

Esemény nézet navigáció

április 2021

Síoktató** vizsgatábor

április 25 - május 2

A modern sítechnika egyik kritikus pontja az élezés, az éladagolás. Ennek magas szinten a kidolgozását és továbblépési lehetőséget a síoktatóknak a Síoktató** tábor biztosítja. Itt az OKJ képzés alapjait követően a tiszta élhelyzetekben meghúzott ívek elsajátítása a cél, mind rövidebb, mind hosszabb íveken. Amellett, hogy óriási élményt ad a síelőnek, az építőkövek minőségének javulását, a lécbiztonság növekedését adja ez az egy hetes tábor.

Tudj meg többet »

Kapus tábor 2021

április 25 - április 29

Miként tudod beilleszteni a verseny technikát az oktatási módszeredbe? Esetleg ISIA vagy Euro tesztre készülsz? Itt a válasz: Kapus tábor 2021

Tudj meg többet »

május 2021

Alpesi 2 Síoktató***

május 5 - május 9

A síoktatók legmagasabb szintű technikai képző tábora. A sokirányú képzettség elmélyítése, különböző körülmények között. A buckasízés sokszínűsége, technikai megvalósítások, a mogultól a változatos terepelemekig. A karcolt ívek magas színtű bemutatása elvárt a vizsgán. Így a meredek pályaszakaszokon egészen mélyen vitt rövidlendületek és a hosszú ívek közben is talajközeli “utazások” szerepelnek célkitűzéseink között. A formáció sízés örömei mellett, változatos játékokkal forszírozzuk a jó megoldásokat.

Tudj meg többet »
+ Események exportálása