Következő események
Keine Termine
 
AnmeldenKontakt
Bemutatkozás

SMSZlog_kozepes_blue.gif A Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSz) az OKJ képesítéssel és éves működési engedéllyel  rendelkező sí- és egyéb havas sportokat oktató szakemberek egyesülete, mely ellátja az oktatóképzéssel és továbbképzéssel kapcsolatos szakmai feladatokat és képviseli tagjai érdekeit.
 

weiter …
SÍOKTATÓKÉPZÉS SZEPTEMBERBEN

TE IS LEHETSZ SZAKKÉPZETT SÍOKTATÓ !

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 10.
HA
• szeretsz síelni, 
• tudni és érteni akarod, milyen a jó sítechnika,
• szívesen átadnád tudásodat helyes és hatékony módszertannal,
• szeretnél télen is a szabadban dolgozni, szakképzett oktatóként pénzt keresni, itthon és külföldön,

• szeretnél egy nemzetközileg is ismert szakmai közösséghez tartozni,
akkor, szerezd meg az államilag elismert OKJ sí sportoktatói bizonyítványt és 
költés helyett pénzt kereshetsz kedvenc sportágaddal

JELENTKEZZ MÁR MOST a Testnevelési Egyetem és Síoktatók Magyarországi Szövetsége ősszel induló síoktató tanfolyamára, ahol a sikeres záróvizsgát követően államilag elismert, sportoktató rész-szakképesítést igazoló bizonyítványt kaphatsz (OKJ). 
NEM feltétele a jelentkezésnek a versenyzői múlt csak a sportági jártasság. 
Tanulj Te is a Testnevelési Egyetemen ott, ahol a legnevesebb, legnépszerűbb magyar síoktatók is megszerezték a síoktató bizonyítványt!


Magyarországon egyre több síiskola működik, ahol folyamatosan szükség van a szakképzett síoktatókra már szeptembertől kezdődően.

MI VÁR RÁD A SÍOKTATÓTANFOLYAMON?

ÁLTALÁNOS SPORTTUDOMÁNYI ELMÉLETI KÉPZÉS:
• A képzés során októbertől választásod szerint hetente, szerdán délután 17 órától, vagy kéthetente szombaton délelőtt általános elméleti előadásokat hallhatsz a patinás TF neves előadóitól az alábbi tantárgyakból:
- Pedagógiai, pszichológiai és kommunikációs alapok
- Egészségügy és elsősegélynyújtás
- Edzéselmélet és gimnasztika
- Szervezés és vállalkozás alapjai

SÍ SZAKMAI ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉS
• A 30 éve működő Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) nagy tapasztalatú kiképző oktatói közreműködésével tartott sí szakmai elméleti előadásokon, budapesti síiskolákban szervezett gyakorlati foglalkozásokon és márciusban külföldi sípályán megszervezett egy hetes gyakorlati és vizsgatáborban mélyítheted el sítudásodat és tanulhatod meg milyen tematika mentén és milyen módszerek alkalmazásával lehetsz jó síoktató. Elsajátíthatod a helyes mozgáselemzés és értelmezés alapjait, megtanulhatod a szaknyelvet és a tanítványokkal történő kommunikáció elemeit.

FELKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁSOK, TÁBOROK A SZEZON FOLYAMÁN
• Az ősztől folyamatosan szervezünk vizsgára felkészítő sítechnikai táborokat, ahol felmérheted saját képességeidet és a képzésben elvárt tudásszintet. Ezekben a táborokban is az SMSZ kiképző oktatói tanítanak, akik közül többen is a nemzetközi hírű Magyar Síoktató Válogatott tagjai voltak az elmúlt években.

SZAKMAI KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZÁS
• Bármikor, már a tanfolyam alatt csatlakozhatsz a magyar síoktatókat összefogó egyesülethez, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének tagságához és a bizonyítvány megszerzéséig, mint pártoló tag vehetsz részt szakmai eseményein, táborain, síelhetsz együtt a már végzett kollégákkal és a formációs sí csapattagjaival (Hungarian Interski Demo Team). A bizonyítvány birtokában a szervezet szavazati joggal rendelkező
rendes tagjává válhatsz és részt vehetsz a nemzetközi elvárásoknak megfelelő továbbképzési rendszerben. Mindig van hova fejlődni! A símozgás finom részleteit megérezni, megfejteni és a tudást továbbadni, egy állandó szakmai kihívás.

Bővebb információ az OKJ képzésről: https://tf.hu/kepzeseink/okj/sportoktato-tanfolyam

TF Felnőttképzési Csoport (+36-1-487-9272, +36-1-487-9286)

JELENTKEZÉS MÓDJA:

A szükséges dokumentumokat (iskolai végzettség másolata, számlakérő nyilatkozatorvosi igazolás) el kell juttatni a Továbbképző Központhoz a jelentkezési felületen keresztül. A jelentkezési határidő lejárta után értesítést a TF küld a tanfolyam indulásáról és a további teendőkről.

A síoktatóképzésben a Testnevelési Egyetem szakmai partnere a Síoktatók Magyarországi Szövetsége. Az SMSZ oktatóképzés és továbbképzési rendszeréről itt olvashatsz: https://goo.gl/XZyurE


Lájkold az SMSZ oldalait, hogy megoszthassuk Veled az információkat!
https://www.facebook.com/sioktatas
https://www.facebook.com/hungarian.interski.demoteam/


Várunk szeretettel, csússz közénk Te is!
Érdemes elolvasni ezt a cikket is: 
http://sielok.hu/rovat/sioktatas/cikk/hogyan-lehetek-sioktato/

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
Meghívó évi rendes közgyűlésre

Kedves Tagtársunk!

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége évi rendes közgyűlését

2019. május 31-én (pénteken) 17.30 órakor 

tartja, melyre rendes és pártoló tagjait ezennel meghívja.

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlésre az Alapszabály 3.1.1. pontja alapján változatlan napirenddel és helyen 2019. május 31-én 18 órakor kerül sor, amely közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

 Helyszín: Testnevelési Egyetem, 1123 Budapest, Alkotás u. 44.  B 101 "Melbourne" terem

A közgyűlés napirendi pontjai:

1.       Az Elnökség beszámolój

2.       Az SMSZ 2018. évi pénzügyi beszámolója

3.       A Felügyelő Bizottság beszámolója

4.       A 2018. évi mérleg beszámolója, közhasznúsági jelentés ismertetése és jóváhagyása

5.       A 2019. évre szóló költségvetési terv jóváhagyása

6.       Beszámoló az SMSZ 2018-19. évi szakmai programjáról és további terveiről

7.       Egyebek

A közgyűlésen a pártoló tagok tanácskozási joggal, a rendes tagok tanácskozási és szavazati joggal vesznek rész, amennyiben a tagdíjuk 2019 évre is legkésőbb 2018. május 24-ig megfizetésre került. A közgyűlésen tagfizetésre nincs lehetőség! (OTP 11701004-20132792, tagdíj mértéke: 12.000 Ft/év, diák, 62 éven felüli és súlyos fogyatékkal élők: 6.000 Ft/év).

A szavazati jog magányszemély rendes tagok esetében csak személyesen gyakorolható, képviseletre meghatalmazás nem adható.

A síiskola rendes tagokat a nyilvántartott képviselője vagy az általa meghatalmazott személy képviseli.

Az Alapszabály 3.1.1. pontja értelmében: „A meghívót az egyesület a költségek csökkentése érdekében kizárólag elektronikus úton küldi meg a tagnak.”

Budapest, 2019. május 13.  

Az Elnökség nevében sporttársi üdvözlettel,

dr. Egri Katalin elnök

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
Államilag elismert OKJ síoktatóképzés

Legyél te is SÍOKTATÓ!

Végezd el a TF-SMSZ állami OKJ bizonyítványt adó síoktató tanfolyamát!

Jelentkezés: szeptember 10-ig a TF Felnőttképzési Csoportjánál

Bővebb információ:  http://tf.hu/kepzeseink/okj/sportoktato-tanfolyam

Ha elmúltál 18 éves és szeretsz síelni, éld meg a különleges élményt! Valósítsd meg álmodat, hiszen lehetsz TE is SZAKKÉPZETT SÍOKTATÓ. Szerezd meg az államilag elismert OKJ sí sportoktatói bizonyítványt. Költés helyett pénzt kereshetsz kedvenc időtöltéseddel. 

Cselekedj most, amíg nem késő!
2018. SZEPTEMBER 10-ig jelentkezz a TESTNEVELÉSI EGYETEMEN FELNŐTTKÉPZÉSI CSOPORTJÁNÁL az októberben induló OKJ síoktató tanfolyamra!
Tanulj ott, ahol a legnevesebb, legnépszerűbb magyar síoktatók is megszerezték a síoktató bizonyítványt! Tanulj a Testnevelési Egyetemen! Ne hagyd ki a lehetőségét annak, hogy a legjobb ár/érték arányú, magas színvonalú képzésen vehess részt! Ha fontos számodra az ALAPOS TUDÁS megszerzése és elmélyítése, ez az a tanfolyam, ahol a foglalkozásokra és az ott hallottak feldolgozására kellő idő áll rendelkezésedre, mégis hamarosan síoktató lehetsz. 
Ha most ősszel elkezded a tanfolyamot és tavasszal sikeres vizsgát teszel, a szezont követően már állami végzettséget nyújtó OKJ-s bizonyítvánnyal a kezedben jelentkezhetsz valamelyik síiskolánál munkára, mint síoktató. Magyarországon egyre több síiskola működik, ahol folyamatosan szükség van a szakképzett síoktatókra már szeptembertől kezdődően.
Mi vár rád a síoktató tanfolyam alatt?

ÁLTALÁNOS SPORTTUDOMÁNYI ELMÉLETI KÉPZÉS:
• A képzés során októbertől választásod szerint hetente, szerdán délután 17 órától, vagy kéthetente szombaton délelőtt) általános elméleti előadásokat hallhatsz a patinás TF neves előadóitól az alábbi tantárgyakból:
- Pedagógiai, pszichológiai és kommunikációs alapok
- Egészségügy és elsősegélynyújtás
- Edzéselmélet és gimnasztika
- Szervezés és vállalkozás alapjai

SÍSZAKMAI ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉS
• A közel 30 éve működő Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) nagy tapasztalatú kiképző oktatói közreműködésével tartott síszakmai elméleti előadásokon, budapesti síiskolákban szervezett gyakorlati foglalkozásokon és márciusban külföldi sípályán megszervezésre kerülő 6 napos gyakorlati és vizsgatáborban mélyítheted el sítudásodat és tanulhatod meg milyen tematika mentén és milyen módszerek alkalmazásával lehetsz jó síoktató. Elsajátíthatod a helyes mozgáselemzés és értelmezés alapjait, megtanulhatod a szakmában használt szaknyelvet és a tanítványokkal történő kommunikáció elemeit.

FELKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁSOK, TÁBOROK A SZEZON FOLYAMÁN
• Az ősztől folyamatosan meghirdetésre kerülő vizsgára felkészítő sítechnikai táborokban felmérheted saját képességeidet és a képzésben elvárt tudásszintet. Ezekben a táborokban is az SMSZ kiképző oktatói tanítanak, akik közül többen is a nemzetközi hírű Magyar Síoktató Válogatott tagjai voltak az elmúlt években.

SZAKMAI KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZÁS
• Bármikor, már a tanfolyam alatt csatlakozhatsz a magyar síoktatókat összefogó egyesülethez, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének szakmai tagságához és a bizonyítvány megszerzéséig, mint pártoló tag vehetsz részt szakmai eseményein, táborain. A bizonyítvány birtokában a szervezet szavazati joggal rendelkező rendes tagjává válhatsz és részt vehetsz a nemzetközi elvárásoknak megfelelő továbbképzési rendszerében. Mindig van hova fejlődni. A símozgás finom részleteit megérezni, megfejteni és a tudást továbbadni, egy állandó szakmai kihívás.

Bővebb információ az OKJ képzésről:  http://tf.hu/kepzeseink/okj/sportoktato-tanfolyam

TF Felnőttképzési Csoport (487-9286, 487-9272, 487-9247)

Jelentkezés módja: A szükséges dokumentumokat el kell juttatni a Felnőttképzési Csoporthoz:

• Emailen (eredeti példányok szkennelve):  Diese E-Mail Adresse ist gegen Spam Bots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie es sehen können
• Postán: Testnevelési Egyetem, Felnőttképzési Csoport, 1525 Budapest, Pf. 69

A tanfolyammal kapcsolatos további információ: Testnevelési Egyetem (Nyt. szám: E-001124/2015), Felnőttképzési Csoport (487-9286, 487-9272, 487-9247)
SMSZ oktatóképzés és továbbképzési rendszerről itt olvashatsz:
http://www.sioktatas.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=42

Mail: Diese E-Mail Adresse ist gegen Spam Bots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie es sehen können

Lájkold oldalainkat, hogy megoszthassuk Veled az információkat!

 https://www.facebook.com/sioktatas/

https://www.facebook.com/hungarian.interski.demoteam/ 

Várunk szeretettel, csússz közénk Te is!

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
MEGHÍVÓ évi rendes közgyűlésre

Kedves Tagtársunk!

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége évi rendes közgyűlését

2018. május 31-én (csütörtökön) 17.30 órakor

tartja, melyre rendes és pártoló tagjait ezennel meghívja.

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlésre az Alapszabály 3.1.1. pontja alapján változatlan napirenddel 2018. május 31-én 18 órakor kerül sor, amely közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Helyszín: Testnevelési Egyetem, 1123 Budapest, Alkotás u. 44. Új épület I. em.101. terem

A közgyűlés napirendi pontjai:

1.      Az Elnökség beszámolója

2.      Az SMSZ 2017. évi pénzügyi beszámolója

3.      A Felügyelő Bizottság beszámolója

4.      A 2017. évi mérleg beszámolója, közhasznúsági jelentés ismertetése és jóváhagyása

5.      A 2018. évre szóló költségvetési terv jóváhagyása

6.      Beszámoló az SMSZ 2017-18. évi szakmai programjáról és további terveiről

7.      Oklevelek átadása az OKJ alapképzést és a továbbképzéseket sikeresen teljesítő tagok részére

8.      Egyebek

A közgyűlésen szavazati jogát mindenki csak rendezett tagdíjjal és személyesen gyakorolhatja, képviseletre meghatalmazás nem adható.

Kérjük, a közgyűlés előtti napig mindenki rendezze elmaradt tagdíját (OTP 11701004-20132792-00000000; tagdíj mértéke: 12.000 Ft/év, diák, 62 éven felüli és súlyos fogyatékkal élők: 6.000 Ft). A közgyűlésen tagfizetésre nincs lehetőség!

Az Alapszabály 3.1.1. pontja értelmében „A meghívót az egyesület a költségek csökkentése érdekében kizárólag elektronikus úton küldi meg a tagnak.”

 Budapest, 2018. május 12.

dr. Egri Katalin elnök 

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
MEGHÍVÓ elnökségi ülésre

Tisztelt Elnökségi és Felügyelő Bizottsági Tagok ! 

Tisztelt SMSZ Tagok! 

A május 31-én megrendezésre kerülő évi rendes közgyűlés előkészítésére elnökségi ülést hívok össze.

Időpontja: 2018. május  24. csütörtök 17.00 óra

Helyszíne: SMSZ Iroda (1037 Budapest, Bécsi út 314. B. 1.2.

Napirendi pontok:

 1.)    Elnök beszámolója az utolsó elnökségi ülés óta eltelt időszak eseményeiről, elvégzett feladatokról

2.)    Interski Kongresszuson való részvétellel kapcsolatos döntések

3.)    A 2018. május 31-én megrendezésre kerülő évi rendes közgyűlési előterjesztések megtárgyalása,

      jóváhagyása

- 2017. évi elnökségi beszámoló-tervezet jóváhagyása

- 2017. évre vonatkozó közhasznúsági melléklet tervezetének jóváhagyása

- 2017. évi pénzügyi beszámoló jóváhagyása

- 2018. évre szóló költségvetés-tervezet jóváhagyása

- Szakmai beszámoló-tervezet jóváhagyása

 

4)    Egyebek

dr. Egri Katalin elnök 

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
SMSZ-el együttműködő Síiskolák

Az SMSZ 2017. őszén az alábbi partner síiskolákkal áll együttműködésben: 

Műanyag borítású sípályát üzemeltető síiskolák:

Babos Síklub, Zuglói Síiskola                                            www.babos-siklub.hu

4seasons Sí és Snowboardiskola, Pestszentlőrinc          www.siiskola-bokaykert.hu

4seasons Síiskola, Újpest ,Hóbarátok Sport Egy.            www.hobaratok.neoweb.hu

Budapest Gyermek Síiskola SE                                       www.sisuli.hu

Dorog Sítechnika                                                             www.sitechnika.hu

Fogarasi Síiskola                                                             www.fogarasisiiskola.hu

Freeride Club                                                                   www.freerideclub.hu

G2S Síiskola                                                                    www.g2s.hu

K2 Funsports Club                                                           www.skiing.hu

Pasaréti Síiskola                                                              www.pasaretisiiskola.hu

Viadal SE- Virágvölgy Síiskola                                        www.viadalse.hu

WAX Klub Nagykovácsi/Budajenő                                   www.nagykovacsisiiskola.hu 

Síoktatással szervezett programok külföldön:

Sítanoda Sport Klub                                                        www.sitanoda.hu

Slide Sc                                                                         www.slidesc.hu 

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
Síoktatóképzés - jelentkezési határidő : 2017. szeptember 10.

Legyél te is SÍOKTATÓ!

Végezd el a TF-SMSZ állami OKJ bizonyítványt adó síoktató tanfolyamát!

Jelentkezés: szeptember 10-ig a TF Felnőttképzési Csoportjánál

Bővebb információ:  http://tf.hu/kepzeseink/okj/sportoktato-tanfolyam  

Ha elmúltál 18 éves és szeretsz síelni, éld meg a különleges élményt! Valósítsd meg álmodat, hiszen lehetsz TE is SZAKKÉPZETT SÍOKTATÓ. Szerezd meg az államilag elismert OKJ sí sportoktatói bizonyítványt. Költés helyett pénzt kereshetsz kedvenc időtöltéseddel. 
Cselekedj most, amíg nem késő!

2017. SZEPTEMBER 10-ig jelentkezz a TESTNEVELÉSI EGYETEMEN FELNŐTTKÉPZÉSI CSOPORTJÁNÁL az októberben induló OKJ síoktató tanfolyamra!
Tanulj ott, ahol a legnevesebb, legnépszerűbb magyar síoktatók is megszerezték a síoktató bizonyítványt! Tanulj a Testnevelési Egyetemen! Ne hagyd ki a lehetőségét annak, hogy a legjobb ár/érték arányú, magas színvonalú képzésen vehess részt! Ha fontos számodra az ALAPOS TUDÁS megszerzése és elmélyítése, ez az a tanfolyam, ahol a foglalkozásokra és az ott hallottak feldolgozására kellő idő áll rendelkezésedre, mégis hamarosan síoktató lehetsz. 
Ha most ősszel elkezded a tanfolyamot és tavasszal sikeres vizsgát teszel, a szezont követően már állami végzettséget nyújtó OKJ-s bizonyítvánnyal a kezedben jelentkezhetsz valamelyik síiskolánál munkára, mint síoktató. Magyarországon egyre több síiskola működik, ahol folyamatosan szükség van a szakképzett síoktatókra már szeptembertől kezdődően.
Mi vár rád a síoktató tanfolyam alatt?

ÁLTALÁNOS SPORTTUDOMÁNYI ELMÉLETI KÉPZÉS:
• A képzés során októbertől választásod szerint hetente, szerdán délután 17 órától, vagy kéthetente szombaton délelőtt) általános elméleti előadásokat hallhatsz a patinás TF neves előadóitól az alábbi tantárgyakból:
- Pedagógiai, pszichológiai és kommunikációs alapok
- Egészségügy és elsősegélynyújtás
- Edzéselmélet és gimnasztika
- Szervezés és vállalkozás alapjai

SÍSZAKMAI ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉS
• A közel 30 éve működő Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) nagy tapasztalatú kiképző oktatói közreműködésével tartott síszakmai elméleti előadásokon, budapesti síiskolákban szervezett gyakorlati foglalkozásokon és márciusban külföldi sípályán megszervezésre kerülő 6 napos gyakorlati és vizsgatáborban mélyítheted el sítudásodat és tanulhatod meg milyen tematika mentén és milyen módszerek alkalmazásával lehetsz jó síoktató. Elsajátíthatod a helyes mozgáselemzés és értelmezés alapjait, megtanulhatod a szakmában használt szaknyelvet és a tanítványokkal történő kommunikáció elemeit.

FELKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁSOK, TÁBOROK A SZEZON FOLYAMÁN
• Az ősztől folyamatosan meghirdetésre kerülő vizsgára felkészítő sítechnikai táborokban felmérheted saját képességeidet és a képzésben elvárt tudásszintet. Ezekben a táborokban is az SMSZ kiképző oktatói tanítanak, akik közül többen is a nemzetközi hírű Magyar Síoktató Válogatott tagjai voltak az elmúlt években.

SZAKMAI KÖZÖSSÉGHEZ TARTOZÁS
• Bármikor, már a tanfolyam alatt csatlakozhatsz a magyar síoktatókat összefogó egyesülethez, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének szakmai tagságához és a bizonyítvány megszerzéséig, mint pártoló tag vehetsz részt szakmai eseményein, táborain. A bizonyítvány birtokában a szervezet szavazati joggal rendelkező rendes tagjává válhatsz és részt vehetsz a nemzetközi elvárásoknak megfelelő továbbképzési rendszerében. Mindig van hova fejlődni. A símozgás finom részleteit megérezni, megfejteni és a tudást továbbadni, egy állandó szakmai kihívás.

Bővebb információ az OKJ képzésről: http://tf.hu/kepzeseink/okj/sportoktato-tanfolyam
TF Felnőttképzési Csoport (487-9286, 487-9272, 487-9247)
Jelentkezés módja: A szükséges dokumentumokat (kitöltött jelentkezési lap és számlakérő nyilatkozat, iskolai végzettség másolata, orvosi igazolás,) el kell juttatni a Felnőttképzési Csoporthoz.

• Emailen (eredeti példányok szkennelve): Diese E-Mail Adresse ist gegen Spam Bots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie es sehen können
• Postán: Testnevelési Egyetem, Felnőttképzési Csoport, 1525 Budapest, Pf. 69

A tanfolyammal kapcsolatos további információ: Testnevelési Egyetem (Nyt. szám: E-001124/2015), Felnőttképzési Csoport (487-9286, 487-9272, 487-9247)
SMSZ oktatóképzés és továbbképzési rendszerről itt olvashatsz:
http://www.sioktatas.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=42

 

Mail: Diese E-Mail Adresse ist gegen Spam Bots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie es sehen können
Lájkold oldalainkat, hogy megoszthassuk Veled az információkat! https://www.facebook.com/sioktatas
https://www.facebook.com/hungarian.interski.demoteam/

Várunk szeretettel, csússz közénk Te is!

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
Síoktatók Magyarországi Szövetsége

SMSZlog_kozepes_blue.gif A Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSz) az OKJ képesítéssel és éves működési engedéllyel  rendelkező sí- és egyéb havas sportokat oktató szakemberek egyesülete, mely ellátja az oktatóképzéssel és továbbképzéssel kapcsolatos szakmai feladatokat és képviseli tagjai érdekeit.
 

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

weiter …
 
MEGHÍVÓ kÖZGYŰLÉSRE


Kedves Tagtársunk!

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége évi rendes közgyűlését

 2017. május 31-én (szerdán) 17.30 órakor

tartja, melyre rendes és pártoló tagjait ezennel meghívja.

Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlésre az Alapszabály 3.1.1. pontja alapján változatlan napirenddel 2017. május 31-én 18 órakor kerül sor, amely közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Helyszín: Testnevelési Egyetem, 1123 Budapest, Alkotás u. 44. Főépület I. em. Hepp Ferenc terem

 A közgyűlés napirendi pontjai:

1.      Az Elnökség beszámolója

2.      Az SMSZ 2016. évi pénzügyi beszámolója

3.      A Felügyelő Bizottság beszámolója

4.      A 2016. évi mérleg beszámolója, közhasznúsági jelentés ismertetése és jóváhagyása

5.      A 2017. évre szóló költségvetési terv jóváhagyása

6.      Beszámoló az SMSZ 2016-17. évi szakmai programjáról és további terveiről

7.      Oklevelek átadása a képzéseket sikeresen teljesítő tagok részére

8.      Egyebek

 A közgyűlésen szavazati jogát mindenki csak rendezett tagdíjjal és személyesen gyakorolhatja, képviseletre meghatalmazás nem adható.

Kérjük, a közgyűlés napjáig mindenki rendezze elmaradt tagdíját (OTP 11701004-20132792-00000000; tagdíj mértéke: 12.000 Ft/év, diák, 62 éven felüli és súlyos fogyatékkal élők: 6.000 Ft).                 

A közgyűlésen tagfizetésre nincs lehetőség.

Az Alapszabály 3.1.1. pontja értelmében „A meghívót az egyesület a költségek csökkentése érdekében kizárólag elektronikus úton küldi meg a tagnak.”

Budapest, 2017. május 14.

dr. Egri Katalin elnök sk.

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
Elnökségi ülés 2017.01.31.17.30.

Tisztelt Elnökségi, Szakmai Bizottsági, Felügyelő Bizottsági Tagok!

 A Síoktatók Magyarországi Szövetsége következő elnökségi ülését

 2017. január  31.  kedden  17.30 órára az egyesület székhelyére összehívom.

 Napirendi pontok:

1.      Horváth Rita átmeneti helyettesítése az irodai munkában

2.      A Hungarian Demo Team tevékenységével, vezetésével, programjaival kapcsolatos döntések meghozatala

3.      Nemzetközi rendezvényeken való részvételek költségvetésének jóváhagyása

4.      Szakmai anyagok (video, oktatási segédlet) készítésével kapcsolatos tervek jóváhagyása

5.      Síiskolák minősítésével kapcsolatos előkészítő munka megtárgyalása, síiskolákkal tartandó megbeszélés előkészítése

6.      Egyebek

dr. Egri Katalin  elnök 

Artikel kommentieren | Zu Favoriten hinzufügen (0) | Artikel zitieren

 
<< Anfang < Vorherige 1 2 3 4 Nächste > Ende >>

Ergebnisse 1 - 25 von 89

Letelemunk a ho 20

 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók