Újraindul a síoktatóképzés a TF-en

ÚJRA INDUL A SÍOKTATÓKÉPZÉS A TESTNEVELÉSI EGYETEMEN!

Bővebb információ a képzésről: https://tinyurl.com/bdd2dxe2

👉‼️ Jelentkezési határidő: 2022. október 16. ‼️
Jelentkezés módja: levél küldése a sportág megjelölésével a tovabbkepzes@tf.hu címre.

Ha szeretsz és tudsz síelni, szívesen átadnád tudásodat helyes és hatékony módszertannal másoknak és szeretnél télen is a szabadban dolgozni, szakképzett oktatóként itthon vagy külföldön a hobbiddal pénzt keresni, JELENTKEZZ MÁR MOST a Magyar Testnevelési Egyetemen a Síoktatók Magyarországi Szövetsége szakmai közreműködésével októberben induló két féléves levelező síoktató tanfolyamra, ahol a sikeres záróvizsgát követően államilag elismert, szakképesítést igazoló bizonyítványt kaphatsz.
Magyarországon egyre több síiskola működik, ahol folyamatosan szükség van a szakképzett síoktatókra már szeptembertől kezdődően.
NEM feltétele a jelentkezésnek a versenyzői múlt, csak a sportági jártasság igazolása. Ha nem voltál versenyző vagy síegyesület tagja, a jelentkezéskor írd meg, hogy mióta és milyen rendszerességgel síelsz, milyen pályákra jársz síelni és minden egyéb olyan információt, ami a sportágbeli jártasságodat bizonyíthatja.
Tanulj Te is a Magyar Testnevelési Egyetemen ott, ahol a legnevesebb, legnépszerűbb magyar síoktatók is megszerezték a síoktató bizonyítványt!

MI VÁR RÁD A SÍOKTATÓTANFOLYAMON?
Az általános sporttudományi elméleti képzésen kéthetente előadásokat hallhatsz a TF híres tanáraitól.
A sí szakmai elméleti és gyakorlati képzésen a több mint 30 éve működő Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) nagy tapasztalatú kiképző oktatói közreműködésével tartott sí szakmai elméleti előadásokon, budapesti síiskolákban szervezett gyakorlati foglalkozásokon és az egy hetes gyakorlati és vizsgatáborban mélyítheted el sítudásodat és tanulhatod meg milyen tematika mentén és milyen módszerek alkalmazásával lehetsz magad is jó síoktató. Elsajátíthatod a helyes mozgáselemzés alapjait, megtanulhatod a szaknyelvet és a tanítványokkal történő kommunikáció elemeit.

Felkészítő foglalkozások, táborok a szezon folyamán a képzés alatt:
Ősztől folyamatosan szervezünk vizsgára felkészítő sítechnikai táborokat, ahol felmérheted saját képességeidet és a képzésben elvárt tudásszintet valamint továbbfejlesztheted sítudásodat. Ezekben a táborokban is az SMSZ kiképző oktatói tanítanak, akik közül többen is a nemzetközi hírű Magyar Síoktató Válogatott (Hungarian Interski Demo Team) tagjai voltak az elmúlt években.

Bármikor, már a tanfolyam alatt csatlakozhatsz a magyar sí-, és snowboardoktatókat összefogó egyesület, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének tagságához és a bizonyítvány megszerzéséig, mint pártoló tag vehetsz részt szakmai eseményein, táborain. A bizonyítvány birtokában a szervezet szavazati joggal rendelkező rendes tagjává válhatsz és részt vehetsz a nemzetközi elvárásoknak megfelelő továbbképzési rendszerünkben. Mindig van hova fejlődni! A símozgás finom részleteit megérezni, megfejteni és a tudást továbbadni, egy állandó szakmai kihívás.

Magyarországon kizárólag az SMSZ továbbképzésein szerezhető meg az IVSI és az ISIA nemzetközi síoktató szervezetek által kibocsátott, további magasabb minősítési szinteket igazoló bélyeg illetve kártya.

Az SMSZ oktatóképzés és továbbképzési rendszeréről itt olvashatsz: https://sioktatas.hu/oktatokepzes/smsz-kepzesi-rendszere/

Lájkold az SMSZ oldalait, hogy megoszthassuk Veled az információkat!
https://www.facebook.com/sioktatas; https://www.facebook.com/hungarian.interski.demoteam/

Várunk szeretettel, csússz közénk Te is!

Hogyan lehetek síoktató?
Olvasd el a sielok.hu cikkét is ITT.