Könyvek, filmek, videok

2023 Interski kongresszus – Levi filmsorozat

2019-ben indítottuk el a korszerű síelésről szóló video-sorozat elkészítését, amelynek keretében képzéseink és továbbképzéseink részére tananyagegységeket dolgozunk fel és adunk közre. Vezető operatőr: Gaál Barna, Gyártávezető: Dalos Péter, szakmai konzulens dr. Dosek Ágoston és Kovács Tamás Máriusz. Közreműködők a Hungarian Interski Demo Team tagjai, az SMSZ Kiképző oktatói és Ross Viktória.

Bridging Dry Drills & On-Snow Skills Koncepció: Végh András

2006-ban jelent meg a sízés +3 könyv„videováltozata” a Carving mindenkinek DVD. Szerzője Ozsváth Miklós, operatőre Ruby Gábor, demonstrátorai pedig a Hungarian Interski Demo Team tagjai.

2004-ben készült el dr. Dosek Ágoston és Ozsváth Miklós A sízés +3 könyve, melyben az alpesi sí, snowboard, telemark és a sífutás alapjairól olvashatunk.

2002-ben jelent meg Kovács Tamás Attila: A síoktatás tematikája című könyve a szakmai kiképzések-továbbképzések anyagával.

1998/1999 telén készült el Szabó László és Ruby Gábor operatőr-síoktató Kanyarvarázs című videója, amely a carving sízést tárta síoktatóink elé. Ez a videofilm képezte a norvégiai Interski Kongresszus magyar workshopjának témáját.

1996-ban az Iskolai Síoktatók Egyesülete készítette el a Sí-Isi című videofilmet. Szerzője Kovács Tamás Attila, az operatőr Kollányi Tamás. A szereplő tanulókat Bartus Miklós és Szabó László demonstrátorok vezették be a síelés tudományába. 

1992-ben készült el a szabadidős síelők számára a Símánia című videofilm. Szerzői Harangvölgyi András és Nepper Péter, az operatőr Ruby Gábor.