Kedves Síoktatók, Síoktató Jelöltek, és Pártoló Tagok!

A/ KOORDINÁCIÓ ELHALASZTÁSA

Az eredetileg meghirdetett őszi koordinációs táborunkat hóhiány miatt három héttel későbbre halasztottuk másik szálláshely igénybevételével (a Jufa már foglalt volt).

Folyamatosan figyeltük a különböző időjárási előrejelzéseket, amelyekből sajnos az látszik, hogy bár a most következő napokban lesz a Kitzsteinhornon havazás, azonban később erős szél és felmelegedés várható, amely sajnos azt eredményezheti, hogy a tábor eredetileg tervezett időpontjára jeges, köves pályát találunk néhol havas részekkel. Ha figyeltétek eddig a webkamerákat, láthattátok, hogy sajnos nyáron a gleccser jegéről teljesen leolvadt a hó, eddig csak a szürke jég volt látható a pályákon, tehát jelenleg nincs megfelelő olyan alap, amelyen a napokban érkező hó megfelelően rögzülni tudna. Várható az is, hogy csak egy-két pályát nyitnak meg és ezért a sok ember csak korlátozott méretű területen tud majd síelni, snowboardozni. Korábbi koordináció alkalmával volt már sajnos ilyenben részünk, amikor sokunk felszerelésében jelentős kár keletkezett és a pálya élvezhetetlen állapota rányomta bélyegét az egész továbbképzés hangulatára.

Ezért hosszas fontolgatás után végül annak reményében, hogy három héttel később kitűnő körülmények fogadnak majd minket a halasztás mellett döntöttünk. Tudjuk, hogy ez néhányaknak bosszúságot is okozhat, de reméljük, hogy végül jó döntést hoztunk egy sikeres tábor érdekében.

Új időpont: 2023. november 30 – december 3.
Besíző nulladik nap oktatás nélkül: 2023. november 29. (szállás ára a +1 éjszakára: 60 Euro félpanzióval)
Helyszín: Kitzsteinhorn
Szállás: Hotel Lukashansl 5671 Bruck an der Grossglocknerstrasse,Salzburgerstrasse 1.
Költségek ugyanazok, mint a korábban meghirdetettek.

A táborra jelentkezésekkel kapcsolatosan két regisztrációs adatlapot készítettünk.

1. Egyet azoknak, akik a korábbra tervezett táborra már regisztráltak. Ők ezen kérdőív kitöltésével tudják megerősíteni részévtelüket az ÚJ időpontban megrendezett táboron, vagy arról nyilatkozni, hogy ebben az időpontban nem tudnak részt venni azon. Azoknak, akik a halasztott időpontban nem vesznek részt a táboron és a részvételi díjat korábban már elutalták, az összeget visszautaljuk.

Kérjük, hogy MINDEN korábban már regisztrált személy töltse ki az alábbi linken található adatlapot

https://bit.ly/3MoQJzI

2. A másik adatlapot azoknak készítettük, akik a korábbi időpontra nem jelentkeztek, de a november végi koordináción szívesen részt vennének. A táborral kapcsolatos részletes információk és a jelentkezési adatlap az alábbi linken található:

https://bit.ly/45OJtUt

 B/ INTERSKI CONGRESS 2023 ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ EST

Szeretettel várunk mindenkit

2023.11.02-án csütörtökön 18:00 órakor a TF B 101 Melbourne termében

Az Interski Congress a finnországi Levi-ben 2023 márciusában került megrendezésre, amelyen mintegy 40 országból 1300-1500 szakember vett részt. Az SMSZ 24 fős delegációval utazott a világtalálkozóra. A magyar csapat résztvevői, a rengeteg pozitív élményt egy vidám élménybeszámoló keretében, kötetlen beszélgetésekkel és videóvetítéssel osztják meg az érdeklődőkkel. A kongresszuson gyűjtött szakmai tapasztalatok részletes bemutatása a szezon folyamán szervezett SMSZ szakmai estek témája lesz.  https://sioktatas.hu/wp-content/uploads/2023/10/Meghivo-2.jpg

C/ ÁLLÁSHIRDETÉS

 A határhoz közeli Mönichkrichenbe illetve St. Coronára keresnek munkaerőt

Részletek az alábbi linkekre kattintva érhetők el:

https://sioktatas.hu/wp-content/uploads/2023/10/Job_Ausschreibung_Buro.pdf

https://sioktatas.hu/wp-content/uploads/2023/10/Job_Ausschreibung_Skilehrerin.pdf

Wir suchen für unsere beiden Skischulen am Wechsel, Mönichkirchen und St Corona am Wechsel, Personal für das Büro und Skilehrer:in.

Dipl. Sportlehrer Dieter Pflug (d.pflug@sport7.at ; 0650 5779422;
Skischule Seiser-Pflug am Wechsel Mönichkirchen & St. Corona am Wechsel, Mödlingbachgasse 253/2, 2392 Sulz im Wienerwald
Atunr. 37437706   www.sport7.at