A Síoktatók Magyrországi Szövetsége rendes tagjai részére

Tisztelt Rendes Tagok!

A Síoktatók Magyarországi Szövetsége 2023. 12.18-án tartja rendkívüli közgyűlését, melynek fő napirendi pontja a tisztújítás lesz, tekintettel arra, hogy az Elnökség tagjainak (elnök: dr. Egri Katalin, szakmai alelnök: Kovács Tamás Máriusz, tagok: dr. Babos Sándor, Benczúr Gyula, Kiss Dániel, Udvarnoki Gergely, Bojkó Balázs) és a Felügyelő Bizottság tagjainak (elnök: Bakacsi Zoltán, tagok: Bártfai László, Farda Zsuzsa) a mandátuma 2023. december 31. napjával lejár.

Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy az Elnökség és Felügyelő Bizottság tagjaira a jelöléseket a Jelölő Bizottság tagjai részére 2023. november 22-ig írásban lehet megtenni.

A jelöléseket az alábbi tisztségekre kérjük leadni:

Elnökség: 1 fő elnök, 1 fő szakmai alelnök, 5 fő elnökségi tag

Felügyelő Bizottság: 1 fő elnök, 2 fő bizottsági tag

(Ugyanaz a személy több posztra is jelölhető)

A jelöléseket a Jelölő Bizottság tagjainak alábbi levelezési címére kérjük megküldeni:

Réthy György: gyorgy.rethy@gmail.com

Pecsenkáné Czifra Katalin: megaclean@megaclean.hu

Csortos Gergő: csortosgeri@hotmail.com

A közgyűlési meghívót a jelölést elfogadó jelöltek nevével az Alapszabályban foglalt határidőben Tagjaink részére megküldjük és a szakmai önéletrajzukat és programjukat a honlapon közzétesszük. A tisztújító közgyűlésen csak azok a  rendes tagok szavazhatnak, akiknek a közgyűlést megelőző napon nincsen tagdíjhátraléka, beleértve a 2024-es évi tagdíjat is, amelynek fizetési határideje már lejárt.

Sporttársi üdvözlettel,

SMSZ Elnökség