Kedves Síoktató Sporttársunk!

Tájékoztatunk Titeket, hogy újabb kedvezményes vásárlási lehetőséggel élhettek partnerünknek, a SALAMON Magyarországnak köszönhetően.

Az idei évben végre Magyarországon is lehetőség nyílik az Ausztriában már sok éve bevált rendszer átvételére, melynek keretein belül a regisztrált (síoktató működési engedéllyel rendelkező) oktatók bizonyos felső kategóriás Salomon sí termékeket egy nagyon kedvezményes áron rendelhetik/ vásárolhatják meg.

A rendszer alapvetően előrendeléses alapon zajlik, de ha lehetőség van rá és a készletek megengedik, akkor akár azonnali szállítás is történhet. Az átadási árnál a normál kiskereskedelmi árat vesszük alapul és abból 40%  kedvezményt biztosítunk.

A rendeléshez mindössze arra van szükség, hogy befáradj a Store 13 szaküzletbe és ott a kért adatok megadása után (pl. az adott évre érvényesített síoktatói igazolvány száma) leadd a rendelésedet, majd amikor az megérkezik, ott náluk történik az átvétel és fizetés.

Olyan ikonikus termékek extra kedvezményes megvásárlására lesz így lehetőség, mint pl az S/Race SL síléc, a Supra Boa sícipő, a Driver vizoros sisak vagy a Radium síszemüveg, melyek a munkád során nagyon nagy segítséget fognak tudni nyújtani neked és nagyban megkönnyítik majd a mindennapokat a számodra.

Kategóriánként egy termék megvásárlását tudjuk ebben a formában biztosítani személyenként. A kedvezményt csak a saját használatra szánt sílécek esetén lehet igénybe venni.

Amennyiben azt szeretnéd, hogy biztosan időben megérkezzen a rendelt terméked, akkor célszerű a rendelést mihamarabb leadni a Store 13-ban.

További információkért forduljatok bizalommal a Store 13 csapatához.

A hírlevelünk mellékletében találjátok a részleteket.

Sporttársi üdvözlettel,

Síoktatók Magyarországi Szövetsége