SMSZ előadás és workshopok az Interskin

Az Interski Congress 2023, a finnországi Levi-ben március 25. és április 01. között kerül megrendezésre, amelyen mintegy 40 országból 1300-1500 szakember vesz részt.  A 2023-as Interski mottója: The guest experience is everything („Mindent a vendégélményért.”).

Az SMSZ delegációja a Hungarian Interski Demo Team fellépésein túl előadással és a havas workshopokkal is képviseli a magyar síoktatást.

Kovács Tamás és Hargitai László Kiképző oktatók havas workshopjának címe: Seeking natural skiing for lifelong enjoyment” („Természetes mozgások az élethosszig tartó síelési élményért”).

Végh András koncepciójára építve Szende Lilla, dr. Dosek Ágoston, Dalos Péter kiképző oktatók és Ross Viki asszisztens közreműködésével előadást, külön alpesi és sífutó workshopokat kínálunk a nemzetközi oktató-közösségnek. A Bridging Dry Drills & On-Snow Skills („Híd a funkcionális száraz felkészülés és a havas technikák között”) koncepció a száraz felkészülés (mobility-stability stb.) és a síelés összefüggéseit tárja fel a kollégák számára, funkcionális szemlélettel. A témában az elmúlt években az SMSZ video-sorozatot is készített, amelynek révén képzéseink és továbbképzéseink részére tananyagegységeket dolgozunk fel és adunk közre. A filmsorozat online szakmai fórumokon már az korábban is soktízezres nézettségre tett szert, így a nemzetközi Interski közösségben csak tovább öregbítjük a magyar síoktatás hírnevét is.

A delegációnak kiemelt feladata az is, hogy a kongresszuson tapasztaltakat feldolgozza, és minél szélesebb körben elérhetővé tegye, a hazai szakmai programokon, továbbképzéseken közreadja a szakmabelieknek és a leendő síoktatóknak.

További információ kongresszusról és a delegáció tagjairól

Kapcsolódó info:

Interski 2023 Kongresszus

Interski 2023 Facebook

SMSZ Facebook

Hungarian Interski Demoteam Facebook

Bridging Dry Drills & On-Snow Skills videosorozat

#interski2023